Namdal vokalensemble blir internasjonale

På rekordtid har Namdal vokalensemble nådd et høyt nivå – så høyt at de nå får prøve seg på internasjonalt nivå.

Ser fram til Irland-tur: Namdal vokalensemble skal ut på langtur for å prøve seg internasjonalt. Bak fra venstre og ned: Randi Mihle, Anna Rønning, Stephan Schüler, Per Arne Haugum, Bjørn Olav Nicolaisen, Bodil Thorsen, Roger Grande, Tone Måøy, Thor-Amund Davidsen Fon, Bjørnhild Chatinka Sæther, Anette Marie Eliassen, Elin Ødegård Nilsen, Sandra Ingebretsen og Hanne Elisabeth Jensen.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi er litt over snittet spent på å ta steget ut fra trygge og litt forutsigbare rammer i Midt-Norge, sier Roger Grande i Namdal vokalensemble, etter at koret nylig ble tatt ut til City of Derry International Choir Festival som foregår i oktober.