Har ansatt ny fagansvarlig i Norsk Revy

Vil skape en nasjonal institusjon

Ole Christian Øen tar med seg flyttelasset og skal jobbe for at Norsk Revy skal nå ut til hele landet.

STORE AMBISJONER: I september begynner Ole Christian Øen i jobben som fagansvarlig i Norsk Revy, og da har han planer om å jobbe hardt for å få organisasjonen til å bli i enda større grad en ressurs for hele landet. Og han er ikke redd for å ta plass. – Jeg skal starte som en bulldoser, og jeg kommer til å bli synlig, sier Øen. 

Folk må bli litt mer rasende og forbanna og lage god revy ut av det.

OLE CHRISTIAN ØEN
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Øen kommer fra stillinga som avdelingsleder i Kulturskolen i Tromsø kommune, hvor han har hatt ansvaret for teater. Forut dette har han også lang erfaring fra revymiljøet, blant annet gjennom at han bygde opp stand-up- og revylinja på Ringerike folkehøgskole. Nå er han klar for nye utfordringer.