– Vi vil tilbake neste uke

En felles uttalelse fra alle som besøkte Hildringen aktivitetsgård var relativt klar: Dette var moro og alle vil gjerne tilbake.

SPENNENDE: Ei lang rekke aktiviteter ventet deltakerne som var med på turen til Hildringen aktivitetsgård tirsdag. En av dem som kanskje fikk nok spenning var Nora Aune Stene, som måtte stole på de rundt som holdt i tauene. 

NAMDALSAVISA

TERRÅK: Et fellesprosjekt for å skape aktiviteter for turistene som besøker Bindal i sommer har åpnet for et nytt tilbud på Hildringen aktivitetsgård.

– Dette er spennende for oss. Vi har drevet aktivitetsgården siden 2013, og har arrangert forskjellig for grupper som har bestilt. Det kan være firma, utdrikningslag, skoleklasser og egentlig alt mulig annet. Men dette er første gang vi prøver oss på en aktivitet som går hver uke, sier Thomas van Tuijl – eller Tom, som alle kjenner ham som.