Avansementet glapp etter straffedrama

Gutta på Gullvikmoen G16 tok seg ikke videre fra fredagens 16-delsfinale i A-sluttspillet i Storsjøcupen.

UTE AV CUPEN Gullvikmoen G16 klarte ikke å ta seg videre fra 16-delsfinalen i Storsjøcupen. Her fra kampen mot Lånke i gruppespillet. Kasper Flakk Haukø i midten.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

Gullvikmoen G16 i Storsjøcupen.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

ØSTERSUND: De møtte Östersunds i sluttspillets første oppgjør, og klarte å holde motstanderne på avstand ut kampen.

Det måtte dermed straffesparkkonkurranse til for å avgjøre hvem som skulle få en plass i åttedelsfinalen samme dag.

- Det ble en veldig spennende kamp. Vi gjorde en veldig bra kamp og er godt fornøyde med 0-0 mot et vvelspillende og disiplinert Østersund-lag, sier trener Bjørn Heia for Gullvikmoen-guttene.

I straffekonken ble det dessverre svenskene som trakk det lengste strået. Med fire scoringer mot namdalingenes tre, var cupeventyret over for 16-åringene på Gullvikmoen.

- Vi misset på straffene, og da er det jo klart at det var ute ed oss. Alt i alt var det en fortjent seier, en vi kunne hatt flaks og vunnet, sier Heia.

Gullvikmoen tok seg til A-sluttspillet etter å ha blitt nummer to i si gruppe i gruppespillet. Treneren er fornøyd med å ha nådd så langt som de gjorde i årets cup.

- Vi hadde ingen målsetting om å komme så mye lengre med tanke på nivået som var. Jeg synes guttene har prestert godt og gjort en veldig bra innsats, sier Bjørn Heia.

Namsos/Levanger 1 spiller også A-sluttspill i G16-klassen etter at de vant gruppa si i de innledende kampene. De tar fatt på sin åttedelsfinale fredag ettermiddag klokka fem hvor de møter svenske Ope/Frösön.


Her kan du følge alle sluttspillene i Storsjøcupen direkte.