Namsosgutta holdt hodet kaldt og sikret full pott

For i G15-klassen sto det 1-1 etter endt kamp mellom Namsos/Bindal/LFK og Östersunds/Åre i åttedelsfinalen i Storsjøcupen. I den påfølgende straffesparkkonkurransen var det ingen tvil om hvem som skulle videre til kvartfinalene.

VIDERE I CUPEN: Tobias Jensen og Namsos/Bindal/LFK avanserer i Storsjøcupen etter straffeseier mot Östersunds/Åre i åttedelsfinalen fredag.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

ØSTERSUND: Namsoslaget, som har med en spiller fra Bindal og en fra Levanger, vant to av sine fire kamper i gruppespillet. Fredag møtte de et jevngodt lag i A-sluttspillets første kamp.

Namsosingene åpnet med scoring etter 15 minutter spilt, før Östersunds/Åre gjorde utligningen ti minutter før slutt.

- Det ble en veldig tett kamp mellom to skikkelig gode lag. Det ble spilt i bølger fram og tilbake helt til siste slutt, forteller trener Stian Hjertvik.

I straffekonken fulgte de to lagene hverandre tett til begge hadde puttet tre baller hver i mål. Motstanderne bommet imidlertid på sine siste to straffer, mens Namsos-spillerne på sin side leverte to knallsolide traffer og satte dermed alle sine fem i nettet.

- Vi hadde noen dyktige karer på straffekonkurransen og en keeper som reddet to veldig gode straffer. Jeg er imponert over guttene, som klarte å holde hodet kaldt, sier Hjertvik.

Namsos/Bindal/LFK spiller kvartfinale sent fredag kveld mot Sparbu.

- Det tror jeg også blir en jevn og tøff kamp, som vi gleder oss til, sier treneren.


Her kan du følge alle sluttspillene i Storsjøcupen direkte.