Under årets Olavsfestdager skal temaet «kropp» belyses fra mange kanter

Fortsetter kampen for et mer åpent samfunn

I ei tid hvor ekkokamre brer om seg vil Petter Myhr bruke Olavsfestdagene til å gi folk nye perspektiver gjennom kunst og kultur.

Namsosingen Petter Myhr går på sitt femte år som direktør for Olavsfestdagene, og ønsker å skape en festival som inkluderer alle. – Vi er bevisst på mangfold, og ønsker å skape en variasjon som gjør at alle kan være med på festivalen, sier Myhr.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: 28. juli braker årets Olavsfestdager i Trondheim løs, og som i alle år er det fokus på mangfold og variasjon, denne gangen under den tematiske paraplyen «kropp».

– Vi likner nok ikke på noen andre festivaler. Vi dyrker ikke sjanger eller profil mot en spesiell målgruppe. I år har vi valgt temaet kropp, og vi har hatt to krav til programmet. Det skal gjelde alle mennesker, og det skal være interessant for både religiøse og ikke-religiøse mennesker. Gjennom programmet vil vi gjøre noe med hvordan vi tenker om hverandre, sier namsosingen Petter Myhr, som er direktør for festivalen.