Politiet i Namsos roper varsko om at ungdom rekrutteres til narkomiljø

Rusa ungdommer tatt flere ganger i helga

15 sterkt rusa ungdommer, deriblant fire mindreårige, er tatt av politiet ikke bare én, men opptil tre ganger i helga. Politiet er svært bekymret over utviklinga.

LANG KØ: I helga var det lang kø av ungdom som ble pågrepet av politiet i Namsos, og siktet for bruk og besittelse av narkotika. Politibetjentene Elin Valkvæ Haugland og Åge Ivar Dille er meget bekymret over utviklinga i enkelte ungdomsmiljøer. 

Vi er meget bekymret fordi dette handler om medikamenter som er sterkt vanedannende.

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det som skulle vise seg å bli en tredagers fest startet i Overhalla på fredag. Ved 22.00-tida ble politiet tilkalt til en adresse der en fest var ute av kontroll. Da de kom inn, lå brukerutstyr og narkotika framme på bordene. Her var 17-åringer i lag med etablerte rusmisbrukere i 30-åra. De mellom bortimot 15 festdeltakerne var alle svært rusa.