Lierne kommune melder seg inn i MNA

Skroter lokal søppelhenter

Lierne kommune har bestemt seg for å bli med i MNA. Dermed er man et skritt nærmere å samle Namdalen under en felles avfallsparaply.

Har sagt opp: Rådmann Karl Aufun Fagerli fortsetter arbeidet med å innlemme Lierne kommune i MNA etter at han rett før sommeren fikk politikernes tilsutning.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

LIERNE: – Vi har vært godt fornøyd med tjenestene vi har fått fra ØNR gjennom mange år. Men siste året har det vært vanskelig å komme i kontakt med selskapet og deres daglige leder. I tillegg er det en del lovmessige krav som gjør at vi ser oss bedre tjent med å gå inn i MNA.

Sånn forklarer Lierne rådmann Karl Audun Fagerli, at kommunen melder overgang fra Øvre Namdal Renovasjon (ØNR) til Midtre Namdal Avfallsselskap (MNA) når kontrakten med førstnevnte går ut 31. desember 2019.