Skjalg Raaen skal sette sin egen signatur på årets «Elden»

Lover tøffere musikalsk uttrykk

I år skal den musikalske profilen på det populære spelet «Elden» utformes av Skjalg Raaen, og da går turen tilbake til 70-tallet.

Ny jobb: Til daglig er Skjalg Raaen blant annet fast gitarist i Sambandet, men nå har han fått seg en ny sommerjobb. Han har nemlig fått jobben som musikalsk leder for spelet «Elden» på Røros, som har premiere 25. juli. Nå er Raaen i Bergstaden for å utforme den musikalske profilen på stykket. Foto: Svein Eggan  Foto: Svein Eggan

At de spør meg om å bidra samme med et helt team er veldig kult.

SKJALG RAAEN
NAMDALSAVISA

RØROS : Denne sommeren skal Skjalg Raaen være musikalsk leder for «Elden», som er landets tredje største friluftsteater. Stykket ble framført for første gang i 1980, og har siden 1994 vært vist ute på Slegghaugan på Røros.

Raaen har i sommer vært opptatt med spillejobber sammen med Åge Aleksandersen og Sambandet, og var på tur til Røros mandag formiddag for å møte resten av teamet i produksjonen.