Finværet har endelig kommet til Namdalen, og slik fortsetter det

– Badetemperaturen er akkurat passe

Hvem trenger vel Syden-ferie når de kan kose seg på en av Namdalens fineste strender!

Koste seg: Lena Kristoffersen, dattera Marie Kristoffersen Nordahl (7) og tantebarnet Sander Røed Kristoffersen (4) koste seg på stranda Hesthagan på Abelvær onsdag. De har vært og besøkt flere badeplasser i Ytre Namdal de siste dagene, og mener at man ikke trenger å reise til Syden for å finne fine strender.  Foto: Lena Erikke Hatland

Det gjorde seg med litt sol og varme.

NAMDALSAVISA

ABELVÆR: Onsdag var det meldt opp mot 30 grader flere steder i Namdalen, og for mange har sol og varme vært etterlengtet. På stranda på Abelvær hadde flere tatt turen for å nyte finværet.

– Det er artig at det har blitt fint vær, for da kan jeg bade. Det er jeg så glad i, sier Marie Kristoffersen Nordahl (7), som sammen med mammaen og søskenbarnet sitt tilbrakte dagen på stranda Hesthagan.