Ann-Kathrin gikk fra nybegynner til nordisk mester på to år

For to år siden hadde Ann-Kathrin Mulstad fra Grong aldri holdt i ei rifle. For den nybakte nordiske mesteren, kunne ikke gata hun bor i nå hatt et mer passende navn.

NORDISK MESTER: Ann-Kathrin Mulstad vant i helga Nordisk mesterskap i dynamisk sportsskyting.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

BERGSMO: I 2016 ble grongningen bitt av basillen etter å ha deltatt i sitt første mesterskap som dynamisk sportsskytter. Debutmesterskapet var det årets nordisk mesterskap, og Mulstad skjøt seg likeså godt til bronse i dameklassen.

– Det var mannen min, Ståle, som begynte. Jeg var litt med og så på, og tenkte at det jo så litt artig ut. Jeg begynte derfor først å skyte med pistol, men så fikk jeg lånt meg ei rifle av sønnen til han som ble verdensmester i fjor. Etter å ha fått bronse i nordisk i første match med rifle, var jeg solgt, sier Mulstad, som skyter for Namdal sportsskytterlag.