Lanserer ny valuta til årets Totsåsrock

Over 90 band har spurt om å få stå på scenen, og generalsponsoren har laget egen valuta. Alt ligger til rette for at Totsåsrocken blir en suksess.

KISTE FULL AV GRONGKER: Grong sparebank har lansert valutaen Grongk. Den har fra i begynnelsen i år vært registrert i det internasjonale valutasystemet. Onsdag lanserte Maja Skarland, Kårhild Hallager Berg og Ann Jeanett Berg Grongken. Første festival den skal benyttes på er hos Jon Audun Haukø og Jan Bjørnar Totsås på Totsåsrocken helga 20–21. juli. 

Over 90 band har spurt om å få spille på årets festival

Jan Bjørnar Totsås
NAMDALSAVISA

GRONG: Det ble vellykket da Totsåsrocken ble avholdt for første gang i fjor. Langt inne i skogen ved Totsås i Lierne strømmet over 200 mennesker inn til festivalområdet både fredag og lørdag for å få med seg metallkonserter, som kom som perler på ei snor utover kvelden.

– Vi fikk enormt bra respons i fjor. Over 90 band har spurt om å få spille på årets festival, sier Totsåsrock-general Jan Bjørnar Totsås. 20.–21. juli går årets festival av stabelen.