Sommerværet vedvarer i Namdalen

I dag kan du med god samvittighet finne fram badebuksa - det blir både varmt, vindstille og skyfri himmel i Namdalen. Her er tirsdagens morgenoppdatering;
NAMDALSAVISA

Men først, det har vært en svært rolig natt i Namdalen, politiet har ikke meldt om noen hendelser i Namdalen løpet av nattetimene. 

Gled deg over været, i dag er det meldt opp mot 25 varmegrader flere steder i Namdalen. Allerede fra klokken tolv er det meldt 23 varmegrader. Sola skal titte frem mellom skyene i ett-tiden, og blir hengende uforstyrret på himmelen til langt ut over kvelden.

Varmetoppen, med sine 25 varmegrader, kommer utover ettermiddagen, men totalt sett kommer Onsdagen til å bli preget av mye sol, skyfri himmel, lite vind og ingen nedbør, melder yr.no.

Denne morgenens toppsak hos VG handler om at «Brexit» skaper regjeringskaos i England. I London frykter de konsekvensene av «Brexit», og statsminister Theresa May opplever at ministerne hennes flykter fra regjeringen.

Hos NA i dag kan du blant annet lese om Ingunn Fossland som har kjøpt seg egg og rugemaskin på nett, og er nå mor til fem små andunger.


Ingunn Fossland kjøpte egg og rugemaskin på nett

Hils på mamma Duckland og de fem søte små

– Kjempe på, kjempe på. For tre netter siden satt Ingunn Fossland oppe hele natta og hjalp sin femte andunge til verden.

 

Var på skoletur og forelsket seg i landet og kulturen. Nå drar hun tilbake.

Signe drar til Kina for å være au pair

Signe Johansen (20) fra Ytre Vikna hadde egentlig tenkt å studere i Trondheim til høsten. Turen til Kina med folkehøgskolen fikk henne derimot på andre tanker.Sebastian Schjerve (18) lader opp til VM i hagen

Sebastian Schjerve (18) lader opp til VM i hagen

I sin egen heimesnekra «leikeplass» finpusser Sebastian Schjerve i sommer triksene før freeski-VM i august. Da er kun gullet godt nok for juniornorges- mesteren fra Namsos.