– Du kan nå dit du vil, du må bare være sta

Sjansen for at hun tok doktorgrad er to prosent. Nå er Lise Lyngsnes Randeberg professor.

Professoren fra Namsos: – Det var vanskelig. Å komme som sjette generasjon Namsosing med gode røtter i sagbruket, ja, det kjente en litt på i det en starta på NTH, forteller Lise Lyngsnes Randeberg. Gjennom sivilingeniørgraden fikk hun to barn, og tross litt for dårlige karakterer ble det skrevet doktorgrad. Nå er hun professor ved institutt for elektroniske systemer ved NTNU, president i Tekna og utvikler app for å sjekke spedbarn for gulsott. 

Jeg hopper på de sjansene som kommer.

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Vi er på veg opp i fjerde etasje. I høyt tempo. Å vente på heisen tar for lang tid. Særlig når en er professor, fagforeningsleder og grynder. Samtidig.