Vikna kommune tar tak for å bedre forholdene

Nå skal Rørvikhallen rehabiliteres

Gymsalen, garderobene og inngangspartiet er noe av det som står på lista når Rørvik idrettshall nå skal rehabiliteres.

Alt byttes ut: Oppe i gymsalen skal både gulv, vegger og tak byttes ut. Det vil bli høyere under taket, og mye bedre luft. Avdelingsingeniør Erik Jakobsen og folkehelse- koordinator Trond Stian Jenssen sier arbeidet skal komme i gang så fort som mulig.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Forbedring av Rørvik idrettshall har vært etterlengtet av flere, og nå er Vikna kommune glad for å fortelle at arbeidet er like rundt hjørnet. De har allerede brukt sommer- ferien på å oppgradere en del av hallen.

– I svømmehallen hadde malinga begynt å skale av. Nå har vi tømt ut bassenget og er i gang med å slipe ned og male, sier Erik Jakobsen, avdelingsingeniør i Vikna kommune.