Torsdag blir overskyet

Her er torsdagens morgenoppdatering
NAMDALSAVISA

Torsdag klokken 06.18 melder politiet i Trøndelag på Twitter at en enslig bil har kjørt av vegen mellom Brekkvasselv og Trones i Namsskogan. Det skal trolig ikke være snakk om noen skader på personene inne i bilen.  

Ellers har det vært en ganske rolig natt i Namdalen.

Torsdagen blir nok noe kjøligere enn de siste dagene. Yr.no melder at det vil bli overskyet og temperaturer rundt 18 til 20 grader mesteparten av dagen. Det er også meldt om litt vind, men det skal ikke være snakk om noe nedbør.

Onsdag ble det funnet to døde personer i en kommunal bolig i Oslo. Dagens toppsak hos VG omhandler naboene som slo alarm og varslet uten at det ble gjort tiltak.  De døde bar preg av å ha ligget der over lengre tid.

I dag hos NA kan du blant annet lese om at LHL-medlemmer i Leka, Nærøy, Vikna og Trøndelag Nord slår alarm: Ambulansenedbygginga truer liv og helse.

LHL-foreningene i Ytre Namdal om ambulansenedbygginga

Mener nedbygging av ambulansene truer liv og helse

LHL-medlemmer i Leka, Nærøy, Vikna og Trøndelag Nord slår alarm: Ambulansenedbygginga truer liv og helse. Og responstida er dessuten under enhver kritikk!


Og du kan også lese om at du i år kak handle med «Gronker» på  Totsåsrocken generalsponsoren har laget egen valuta.


Norge er midt i en fôrkrise Namdalen merker lite av – jøabonde er klar til å hjelpe sine kolleger sørpå

Jøabonden er klar til å hjelpe sine kolleger sørpå

– Det ser ut til å bli en bra andreslått, og vi ligger an til å få en del overskuddsfôr. Vi skal absolutt gjøre vårt beste for å hjelpe våre kollegaer gjennom krisen, sier bonde Bjørnar Schei.Tok farvel med en politisk høvding

Onsdag ble Sp-høvding Johan J. Jakobsen (81) gravlagt fra Haslum, Store Kapell. Mange tok farvel med politikeren og familiemannen, og mintes han i takknemlighet.