Torger Haugen er oppgitt over Statens vegvesen

Turistene finner ikke laksetoget

– Jeg taper penger og turbussene utsetter passasjerene for fare – på grunn av stivbeinthet fra Statens vegvesens side, sier Torger Haugen.

Kjører forbi: Turistene som skal besøke Torger Haugens laksetoget på Øysletta, kjører ofte forbi denne avkjøringa på E6 ved Langnes rett sør for Grong sentrum. Torger Haugen skjønner ikke at det skal være umulig å få satt opp et hvitt skilt her sånn at folk finner fram. – Vegvesenet skriver at det er turistenes eget ansvar finne fram. Vår erfaring er at de ikke gjør det. Det er derfor vi ber Statens vegvesen om hjelp for å få bedre skilting.Foto: Stein Nervik 

NAMDALSAVISA

ØYSLETTA: Han er fortvilet og han er fly forbanna. Nå har det skjedd igjen. I helga var det to turbusser på veg til laksetoget på Øysletta som kjørte seg bort og ikke fant vegen.