Skyteanlegget til Namdalseid og Lyngen skytterlag har fått et solid ansiktsløft

Tar imot landets beste

Med omkring 3.000 dugnadstimer bak seg, gleder gjengen i Namdalseid og Lyngen skytterlag seg stort til de skal holde sitt mest omfattende skytterstevne noensinne.

STORSTEVNE: Mye dugnad ligger bak når det skal arrangeres Frende Cup på Namdalseid over helga. Disse dugnadsarbeiderne og skytterne i Namdalseid og Lyngen skytterlag gleder seg til å ta imot flere tusen mennesker. Her står de foran noen av skivene til det splitter nye stang- og felthurtiganlegget. Foran fra venstre: Arne Olav Hals, Willy Sverkmo, Geir Einli, Herolf Nordaune, Brynjar Olden, Sanna Marie Sverkmo, Snorre Sverkmo Julnes og Leonard Einli Brørs. Bak: May Kristin Brørs og Odd Helge Derås. 

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: Tirsdag over helga går nemlig en del av andre runde av Frende Cup, norgescupen i skyting, av stabelen på det nyrenoverte skyteanlegget til Namdalseid og Lyngen skytterlag. Her, på Sjøåsen, skal over 1.000 skyttere fra hele landet i aksjon. Også Steinkjer og Øvre Ogndal er vertsskap for andre runde av Frende Cup.