Stor interesse for spesielle fritidsboliger i Namdalen

Folk fristes av idyllisk hyttetun, gammel sorenskriverbolig og usjenert fjordeiendom

De siste to åra har salget av fritidsboliger i Namdalen gått litt tregt, men nylig ble det lagt ut tre spesielle eiendommer som vekker oppsikt.

SÆREGENT: Denne fritidsboligen i Lierne er over 200 år gammel, og er nylig lagt ut for salg. Eiendomsmegler Knut Ove Lillemoen i Eiendomsmegler 1 forteller at mange er interessert i gamle fritidsboliger som dette. Boligen er lagt ut til salgs for rundt 1,3 millioner kroner. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For få dager siden la Knut Ove Lillemoen ved Eiendomsmegler 1 i Namsos ut fem eiendommer for salg. Tre av disse er av det spesielle slaget – og har vakt oppsikt de få dagene de har ligget ute. Spesielt annonsen for et fritidstun med fem bygg i Krakan i Lierne har vært godt besøkt de siste dagene.