Stadig flere vil oppleve mer i ferien

– Folk blir så imponert over naturen

Opplevelsesturisme har blitt mer og mer populært de siste årene. Også i Namdalen merkes den økte interessen godt.

IMPONERT: – Folk blir så imponert over naturen. De fra Trondheim er jo vant til Trondheimsfjorden, hvor de har Munkholmen og ingenting annet. Her er det tusenvis av holmer og øyer, forteller Christian Haugerøy.   Foto: Jonas Olsen

Her er det tusenvis av holmer og øyer, så det blir en annerledes opplevelse.

Christian Haugerøy
NAMDALSAVISA

ABELVÆR: Christian Haugerøy driver Explore Ytre Namdal på fritida, og begynte å holde kajakkurs for fire år siden.

– Da var det noen kurs nå og da. Nå er det mye mer som skjer. I mai og juni, som er toppsesongen, var det noe hver helg og flere ganger ellers i uka. Enten var det kurs og padleturer, ellers var det folk som ville leie kajakker, sier han.