– Nå er jeg skuffet

Tor Skomsvold var sammen med Daniel Gåsbakk Namdalens store gullhåp i veteranfinalene tirsdag kveld. Men noen jubel ble det ikke for noen av dem.

SKUFFET: Her får Tor Skomsvold (til høyre) anvist en nier i finalen, og med den forsvant gullsjansen.   Foto: Svein Tore Hovd

NAMDALSAVISA

STJØRDAL: For der Daniel Gåsbakk misset gullsjansen I V65 da han ikke rakk å sende avgårde sitt siste skudd, misset Skomsvold ett poeng i finalen fra skive fire i klasse V73.


Tabbe ødela seiersmulighet

Daniel Gåsbakk hadde en alle tiders sjanse til å bli mester i V65-klassen. Lierneskytteren lå på skive fire og skjøt en glimrende serie – men dessverre fikk han avgårde bare ni skudd.

 

Og med 349 var han sjanseløs til å kjempe om seieren.

– Ja, nå er jeg skuffet. Det holder ikke å skyte 99 i dette feltet, sa Skomsvold mens han rusler ut av arenaen etter å ha gratulert vinneren Nils Lothe.

Lothe hadde 350 med ni innertreff i finalen. Skomsvold fikk altså 99, og med bare seks innertreff falt han nedover listene.

– Jeg kjente ikke hvor jeg misset poenget, så det er lite å gjøre med. Men men, det er slik skyting er. Men ja, det er litt skuffende.

Dermed ble det Karl Brøndbo fra Høylandet som ble beste namdaling. Han skjøt 100 poeng og med sju av skuddene i sentrum klatret han til 18. plass.

Også Halvor Solum, Nordre Skage fikk 100 poeng i finalen. Han hadde imidlertid bare tre innertreff, og ble nummer 36.