Juniorer fikk langtur med langrensseliten

Et knippe namdalinger fikk en treningsdag litt utenom det vanlige onsdag.

PÅ LAG MED ELITEN: Fem av utøverne som fikk trene med landslaget onsdag. Fra venstre: Hildegun Vekseth, Snåsa, Truls Hjellsand, Hållingen, Mats Ivar Klingen, Spillum, Didrik Tønseth, Einar Østnor, Lierne og Martin Reppen, Spillum IL. 

NAMDALSAVISA

STEINKJER: Både sprint- og elitelandslaget på herresiden i langrenn har samling på Steinkjer denne uka, det samme har juniorene i Nord-Trøndelag Skikrets.

Onsdag morgen fikk juniorene være med på en langtur i terrenget sammen med eliten.

– Det kommer nok til å bli tungt. Det blir morsomt å måle krefter mot de beste, men de skal vel holde et høyere nivå enn det vi har, innrømmer Hildegun Vekseth fra Snåsa, som er en av de 31 utøverne som deltar på samlinga.

Flere namdalinger var med på økta. Deriblant Einar Østnor fra Sørli og Lierne IL.

– Treningsdager som dette er en godbit, og det fungerer bra som motiveringsfaktor, sier Einar Østnor.

Selv om mange skiess er samlet på Steinkjer denne uka, mangler tre av de største profilene. Petter Northug, Martin J. Sundby og Emil Iversen er ikke med. Johannes Høsflot Klæbo var med de to første dagene, men sto over økta onsdag.