En av verdens største og beste helseundersøkelser er like rundt hjørnet

Ber 30.000 namdalinger om å sjekke helsa

Folk røyker mindre, og blodtrykket går ned. Det forteller de foreløpige resultatene fra helseundersøkelsen i Nord- Trøndelag. Nå håper prosjektlederen at folket i Namdalen skal bidra til å øke den positive trenden.

GIRA: Prosjektleder Vigdis Hjulstad Belbo (fra venstre), Rakel Westrum-Rein, Vegard Knudsen og Henrik Krokstad i HUNT 4 er gira på å komme i gang med helseundersøkelsen i namdalskommunene. Ordførere Amund Hellesø og Steinar Aspli er ikke i tvil om hvor viktig dette arbeidet er.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: – HUNT 4 er like rundt hjørnet i Namdalen. Vi er ferdig med resten av Nord-Trøndelag, og 27. august går startskuddet i Nærøy og Overhalla, forteller prosjektleder i HUNT 4, Vigdis Hjulstad Belbo.