KINORUNDEN:

Sjørøverjakt, overnaturlige krefter og boksing på kinolerretet

Kinosuksessene «Mamma Mia: Here We Go Again» og «Mission: Impossible – Fallout» fortsetter på Namsos kino, og i kveld får de selskap av hele tre norgespremierer til.

PÅ SKATTEJAKT: I filmen «Karsten og Petra på skattejakt» reiser de to vennene tilbake i tid. Jakta leder dem til en stor overraskelse.  Foto: Filmweb

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Vi blir med på sjørøverjakt i «Karsten og Petra på skattejakt» . Undervegs i sjørøverjakta reiser de tilbake i tid og finner ei spesiell øya – og får se hvordan livet var i gamle dager. Skattejakta leder dem til en stor overraskelse...

Når tenåringer på mystisk vis begynner å utvikle overnaturlige evner, blir de erklært som en trussel av regjeringa og tatt til fange. «The Darkest Minds» handler om 16 år gammel Ruby som rømmer fra leieren sin, og møter en gruppe andre tenåringer som også ser etter et trygt gjemmested.