Tilbake på skolebenken etter ti år

Rekordstor studiestart på Nord universitet

– Drømmen er å bli ei redningskvinne som henger under et helikopter. Det hadde vært kult, sier Hilde Kyllo som er en av fire namdalinger som skal studere paramedic.

SPENTE STUDENTER: Veronica Hanssen (fra venstre), Hilde Kyllo og Ola Kløvjan ser fram til å studere prehospitalt arbeid – paramedic. Dette er det første kullet i bachelorutdanninga på Campus Namsos.  Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Med et rekordstort kull på Nord universitet i Namsos i år, møtte nye og gamle studenter opp til studiestart onsdag. Deriblant Kyllo fra Høylandet, Ola Kløvjan fra Lierne, Veronica Hanssen fra Røyrvik og Lasse Lynum fra Grong – som nå skal begi seg ut på en bachelorutdanning innen prehospitalt arbeid – paramedic.