Jørgen (16) har ambisjoner om medaljer og klubbrekord når UM avvikles, mens pappa skal sørge for at alle får riktig tid

Far og sønn klare for store UM-dager

Far og sønn Homstad har begge sine oppgaver å fokusere på når UM går av stabelen i Overhalla til helga. Mens Jørgen skal jakte medaljer på heimebane, er det pappa Øystein som skal stå med tidtakerklokka.

I AKSJON PÅ HEIMEBANE: Jørgen (til venstre) og Øystein Homstad skal begge i aksjon under ungdomsmesterskapet i friidrett til helga. For det er pappa Øystein som skal ta tida på sønnen når 16-åringen skal kjempe om gullet på heimebane. 

Målet er å ta medaljer. Minst to.

Jørgen Homstad
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: 16 år gamle Jørgen gleder seg stort til han skal i aksjon under det landsomfattende ungdomsmesterskapet i friidrett denne uka. Og etter den første skadefrie sesongen på flere år, føler overhallingen seg i kanonform.