Går på sin siste ordfører-periode etter kreftsykdom

Han fikk med seg Fylkesmannens nyttårskonferanse før han ble sendt på legevakta. Der fikk ordføreren beskjed om at han trolig hadde kreft.

DEN SISTE: Trygve Sandvik (Sp) er Fosnes sin siste ordfører. Han er tilbake på jobb etter en tøff periode som kreftsyk, og satser på å føre prosessen med sammenslåing til Nye Namsos i havn før han gir seg.  

Jeg er nødt til å arbeide med tålmodigheten. Ting tar tid. Det tar tid å bygge seg opp igjen

Trygve Sandvik
NAMDALSAVISA

JØA: 2017 hadde akkurat gått over i 2018. Et nytt år fullt av nye muligheter lå foran ham. Fosnes-ordfører Trygve Jonny Sandvik (54) hadde avtaleboka full. Prosjekter for å gjennomføre sammenslåing med Nye Namsos sto på årsplanen, han var forberedt på at det ville bli travle tider framover.