Lager bok om hele karrieren til det legendariske Namsos-bandet

Ønsker innspill til storverk om Prudence

To entusiaster er i ferd med å realisere drømmen om å gi ut en helhetlig historie om Prudence i bokform.

Skriver bok om heltene: Børge Skilbrigt (til venstre) og Erland Alexander Heir har lenge vært fans av Prudence. Så store at de nå har gått i gang med et stort bokprosjekt. Nylig var de i Namsos for å gjøre research til boka, og de ønsker at folk som har ting eller historier om bandet tar kontakt.   Foto: Jonas Olsen

Det har blitt skrevet flere bøker, men jeg har savnet helheten i historien om bandet – og da måtte vi gjøre det selv.

BØRGE SKILBRIGT
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er en hyllest til Prudence, som vi mener var «The hardest working band in showbusiness» på den tida. Selv om de også turnerte i 1970 og 1971, startet de turneringa for fullt høsten 1972 og fortsatte i tre år fram til høsten 1975, sier Børge Skilbrigt, som sammen med Erland Alexander Heir lager boka.