UM-arrangørene høster mye ros – kommer Ingebrigtsen på besøk neste gang?

– Vi klarer hoved-NM

Ragnar Prestvik ledet troppene til det som blir kalt «beste UM gjennom tidene». Han er klar på at overhallingene også vil takle et mesterskap med de største stjernene.

ROSES: Ungdomsmesterskapet i friidrett i Overhalla høster ros fra alle hold og mange mener dette er det beste ungdomsmesterskapet som noen gang er arrangert. Leder Ragnar Prestvik & co. oppfordres fra flere til å søke hoved-NM.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Som leder for hovedkomiteen skal jeg ikke ha mening om hvilket nivå Overhalla IL eventuelt skal legge seg på i neste søknad om et norsk mesterskap. Men skulle de bestemme seg for å søke hoved-NM er jeg overbevist om at vi skal greie det. Vi har en organisasjon som er dreven og rigget for å takle store friidrettsarrangement, sier han.