Helse Nord-Trøndelag har avslått søknaden om offentlig behandling, men har likevel startet den kostbare behandlinga ved privatklinikk i Oslo:

Kreftrammede Terje (66) vet ennå ikke om staten vil dekke nær 2,5 millioner

Om tre-fire uker får kreftrammede Terje Solbakk (66) svar på om immunterapien han har startet på ved privatklinikken Aleris har effekt. Behandling i to år koster vel to millioner, helsevesenet har så langt avslått å dekke dette.

Kamp mot klokka: Mellom behandlingsrundene ved Aleris-klinikken kjemper kreftrammede Terje Solbakk en kamp mot helsebyråkratiet. Han har god støtte blant annet fra sine to brødre i helsevesenet, professor i medisinsk etikk, Jan Helge Solbakk ved Universitetet i Oslo og overlege Knut Solbakk ved Sykehuset Østfold. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Et endelig svar på om Helse Nord-Trøndelag tar kostnadene har vandret hele fem måneder i helsebyråkratiet.