Det ble en annerledes skoledag for ungdomsskoleelevene på Otterøya torsdag

Fulgte spent med på hjorteparteringa

Jaktsesongen er i gang for fullt, og på Otterøya fikk neste generasjons jegere se hvordan markens grøde foredles.

Populært: Denne uka har det vært friluftsliv for alle pengene på Otterøya. Torsdag sto hjortepartering på timeplanen og elevene var storfornøyd med en noe annerledes skoledag. – Det har vært veldig fint med ei uke som dette og vi har lært veldig mye, sier Sigurd Finnanger.  Foto: BJØRN TORE NESS

I dag er det stadig flere som leverer inn slaktene, så dette er ikke så vanlig lenger.

Trude Langstrand
NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Hele denne uka har det vært friluftsuke for ungdomsskoleelevene som har friluftsliv som valgfag på Otterøy oppvekstsenter. De har lært om mange aspekter ved naturen og har også overnattet ute. Men det største høydepunktet for mange kom torsdag. Da fikk elevene nemlig være med på å partere hjort på skolekjøkkenet.