Norsk Revyfestival vil fornye seg – diskuterte sammen med næringslivet

– Det skal lages så mye innhold at folk er nødt til å velge hva de skal få med seg

Arbeidet med å få solgt 1.000 flere billetter til neste års revyfestival på Høylandet er i full gang.

NYE KREFTER: Ole Christian Øen (til venstre) og Sigmund Widerberg har begge nylig begynt i jobbene som henholdsvis fagansvarlig og arrangementskoordinator. De ser et stort potensial til å få Norsk Revyfestival til å bli enda større og bedre i framtida.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

HØYLANDET : Mandag ble det holdt et møte om merkevarebygging og utvikling av Norsk Revyfestival og Høylandet. Næringslivet var invitert og det ble fremmet flere muligheter for framtida. For målet er tydelig; det skal selges flere billetter til revyfestivalen, skapes flere arbeidsplasser og aktivitet året rundt.


Sceneskifte for norsk revy

For egen regning

 

Styret i Norsk revyfaglig senter og bygdefolket har hatt en timeout og tenkt seg om

Går for en ny revyfestival

De har fått med seg dugnadsgjengen og kommunen på en ny giv – og dermed blir det ny revyfestival i 2019.

Optimistisk om revyframtid etter mobiliseringsmøte på Høylandet

«Det blir neppe stille over der»

Tross store utfordringer er motivasjonen for å arrangere revyfestival i framtida høyst levende på Høylandet.


– Stort potensial

På frontlinja står nå to nye ansatte klare til å gjøre det de kan for å bidra til at målet nås. Ole Christian Øen er ny fagansvarlig ved Norsk Revy og begynte i jobben nylig. Denne uka kom også Sigmund Widerberg flyttende til Høylandet, og ble kastet inn i jobben som arrangementskoordinator for festivalen og kommunen umiddelbart. Han hadde fått en kjapp rundtur på Høylandet før møtet og var ikke i tvil om hva han synes.