Norsk Revyfestival vil fornye seg – diskuterte sammen med næringslivet

– Det skal lages så mye innhold at folk er nødt til å velge hva de skal få med seg

Arbeidet med å få solgt 1.000 flere billetter til neste års revyfestival på Høylandet er i full gang.

NYE KREFTER: Ole Christian Øen (til venstre) og Sigmund Widerberg har begge nylig begynt i jobbene som henholdsvis fagansvarlig og arrangementskoordinator. De ser et stort potensial til å få Norsk Revyfestival til å bli enda større og bedre i framtida. 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET : Mandag ble det holdt et møte om merkevarebygging og utvikling av Norsk Revyfestival og Høylandet. Næringslivet var invitert og det ble fremmet flere muligheter for framtida. For målet er tydelig; det skal selges flere billetter til revyfestivalen, skapes flere arbeidsplasser og aktivitet året rundt.