Fylles opp av bobiler, campingvogner, båter, veteranbiler og motorsykler

Kyllingfjøsene har fått nytt liv

For drøye ti år siden var kyllingproduksjon det store innen jordbruket. Men for mange gårdbrukere i Namdalen ble fjøsinvesteringene til ei hodepine når slakteri og produksjon ble flyttet sørover.

FRA KYLLING TIL BOBILER OG CAMPINGVOGNER: De fire kyllingfjøsene på Høylandet skal i vinter fylles opp med alt fra bobiler til motorsykler. Ikke den beste løsninga for eierne, men ifølge Lars Otto Okstad, Christian Okstad, Bård Arne Mjøsund og Jørgen Skogmo er det så bra som det kan bli akkurat nå. 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Fire tomme kyllingfjøs står side om side på et industriområde like utenfor sentrum på Høylandet. Det skulle bli et landbrukseventyr, men endrede vilkår for produsentene gjorde at det ble veldig stille i fjøsene her som andre steder i Namdalen.