MNA vil bygge for 150 millioner på Spillum

MNA ønsker å bygge et splitter nytt avfallsanlegg til 150 millioner kroner på Spillum, hvis representantskapet gir klarsignal 1. november.

STOR INVESTERING: MNA har store utbyggingsplaner, og satser på å bygge et nytt avfallsanlegg på Spillum. – Vi må bygge for framtida, sier daglig leder Asle Hasselvold (fra venstre) og styreleder Arne Flaat. I går presenterte de sin anbefaling til leder i representantskapet, Per Olav Tyldum. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

Avfallsanlegget på Stormyra bærer preg av tidens tann.

Asle Hasselvold, daglig leder
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Vårt oppdrag er å peke på det beste for det interkommunale selskapet. Administrasjon og styret har vurdert ulike alternativer. Nå har styret kommet med sin anbefaling. Vi peker på Spillum, selv om Skage også er et veldig bra alternativ. Det må bygges for framtida, sier styreleder Arne Flaat i Midtre Namdal Avfallsselskap (MNA).