Lindbak feirer 50 år i Namsos og 60 år nasjonalt

– Jeg vet egentlig ikke hvorfor akkurat Namsos ble valgt

Avdelinga i Namsos var den første Agnar Lindbak åpnet utafor Trondheim i 1968. 50 år etter er sønn og adm.dir. Tore Lindbak glad for farens valg.

BESØK FRA TRONDHEIM: Avdelingsleder Ove Kjærstad (fra venstre) fikk besøk av adm.dir. i kontordivisjonen Jan Petter Lindbak og styreleder og adm.dir. Tore Lindbak torsdag. De to generasjonene Lindbak skryter av drifta til namsosavdelinga, som i år runder 50 år. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: 1. november kan Lindbak markere 60-årsjubileum. Men feiringa tjuvstartet i Namsos allerede torsdag. Her er nemlig avdelinga til leverandøren for kontormaskiner, -rekvisita, -interiør og -møbler 50 år – noe som ble markert med kake og sprudlende drikke i lokalene nederst i Havnegata.