Sparing til å le av

Den lokale banken ønsker seg flere sparekunder. For å få til det, har den hyret inn komikeren Sigrid Bonde Tusvik og inviterer til standupshow i Kuben.

GJØR SPARING MORSOMT: Spareansvarlig Solveig Flaat Solberg (til venstre) og banksjef Kårhild Hallager Berg i Grong Sparebank inviterer små og store til standupshow i Kulturhuset Kuben.  Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

GRONG: – Vi håper at vi med dette grepet kan nå ut til flere. Kanskje kan hun forklare hvorfor sparing er viktig på en langt mer fengende og morsom måte enn vi klarer.

Det sier spareansvarlig Solveig Olea Flaat Solberg i Grong Sparebank. Sammen med banksjef for privatmarkedet, Kårhild Hallager Berg, slår hun neste onsdag på stortromma og inviterer alle som vil på standup med Sigrid Bonde-Tusvik i Kulturhuset Kuben.