Offisiell åpning av røntgenrom ved Nærøy legekontor

Nytt røntgenrom gir nærhet

I stedet for å kjøre til Sykehuset Namsos, ble Bente Nyheim den første til å besøke det nye røntgenrommet på Kolvereid.

Enklere og samfunnsøkonomisk: Kristin Marie Brembu, fagradiograf og prosjektleder for røntgen på hjul, Steinar Aspli, ordfører i Nærøy kommune, Helga Bogen Størseth, enhetsleder forebyggende enhet og radiograf Espen Einvik – var glad for å kunne åpne det nye røntgenrommet i Ytre Namdal mandag. Her ifra kan de sende bildene direkte til Sykehuset Namsos, og legene kan vurdere dem fortløpende.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Til nå har over 500 pasienter fått hjelp fra røntgenklinikken på hjul gjennom prosjektet «Mobilt Røntgen i Namdalen», og mandag ble Bente Nyheim den første til å benytte det splitter nye røntgenrommet på Kolvereid.