Ikke laksefrakttilskudd til NTS ASA likevel

De første meldingene som kom sa at NTS ASA hadde fått et tilskudd til oppstart av laksefrakt fra Kråkøya og ned til Europa. Nå har det kommet kontrabeskjed.

BLIR STILLE LENGE: For ikke mange dagene siden kom nyheten om at NTS ASA fikk tilskudd til å starte fiskefrakt fra Kråkøya. Nå viser det seg at dette var feil, og at det kan ta betydelig lengre tid før laksebåtene går i regelmessig rute fra Vikna til Europa. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Hva som har skjedd her, og hvem som har sagt hva, er usikkert. Men det ble gjort offentlig på nettstedet mtlogistikk.no at NTS ASA hadde fått tilskuddet fra Kystverket. Nå viser det seg at dette ikke stemmer. I stedet er det blant annet et mobilt lakseslakteri som har fått tilskudd. Man kan spørre seg om hvor samfunnsregnskapet i dette ligger, sier havnedirektør Paul Ingvar Dekkerhus i Nord-Trøndelag Havn Rørvik