Fredrik Gerhardsen Øvereng har bestemt seg:

Her tas vegvalget

På bildet spurter Fredrik Gerhardsen Øvereng inn til suverene 47,53 under UM på heimebane for tre uker siden. Og satte samtidig punktum for mangekampkarrieren.

RASKT VALG: Da Fredrik Gerhardsen Øvereng spurtet inn til sølv og suveren tid under UM på heimebane nylig, bestemte han seg samtidig for å droppe tanken på mangekampsatsing. 

I sommer har jeg vurdert fram og tilbake hva jeg skulle gjøre.

Fredrik G. Øvereng
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – I sommer har jeg vurdert litt fram og tilbake hva jeg skulle gjøre. Jeg vurderte ei stund å prioritere mangekamp i stedet for å rendyrke 400-meterløping. Etter de gode opplevelsene under UM og NM blir det så jeg satser på 400, sier Øvereng som tidligere har vist seg som en svært så allsidig friidrettsutøver.