– Bjørka kom som i en sakte film mot huset

Mens Randi og kusina satt i sofaen og så på gamle bilder, hørte de et kraftig drønn. Like etter veltet ei svær bjørk på naboeiendommen mot huset de satt i.

FELT AV VINDEN: Den svære bjørka ble revet over ende av de kraftige vindkastene i Namsos onsdag. Randi Søyland Hansen satt på stua da hun så treet kom veltende mot huset sitt i Skolegata.   Foto: Bjørn Tore ness

Jeg var bekymret for om treet kom til å knuse verandaen i første etasje.

Randi Søyland Hansen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Da vi hørte ei voldsom vindrosse, så vi ut av vinduet og oppdaget ei enorm bjørk vaie faretruende. Følelsen var «oj, kommer den eller kommer den ikke» mot huset». Så kom det flere rosser, og til slutt kom bjørka mot huset, sier Randi Søyland Hansen mens hun står foran det veltede treet utafor huset hun eier i Skolegata i Namsos.