De er av Namdalens minste idrettslag, men Botnan IL arrangerer mer enn de fleste

Bygda er lita og idrettslaget er av de minste i Namdalen. Men knapt noen steder er det så mange arrangement som i Botnan. – Vi håper det bidrar til bolyst, sier Kristian Foss.

STORTRIVES: Kristian Foss i sitt rette element. Med startnummer på brystet i heimbygda Botnan. I den lille bygda arrangeres mange konkurranser hele året. – Vi håper det bidrar til bolyst, i Botnan, sier Foss.   Foto: Svein-Tore Hovd

Kjell Hildrum er et forbilde.

Kristian Foss
NAMDALSAVISA

BOTNAN: På bildet er han undervegs i Åpent botnanmesterskap i landevegsløp søndag. Det løpet avsluttet sommersesong-aktivitetene i Botnan. Og de har det vært mange av. Men de som liker å delta på arrangement i Botnan, slipper å vente lenge til neste dyst. For med snøen kommer vintersesongen. Da venter en rekke nye konkurranser.