Den nye rekkeviddekongen er her

Med nesten 500 kilometer på en lading kan du endelig la rekkeviddeangsten slippe taket for godt.

HYUNDAI KONA ELECTRIC: Ved første øyekast er det ikke mye som skiller Kona electric fra bensinutgaven. Det enkleste er å se på fronten hvor den elektriske utgaven har fått egne felger og en annen utforming av grillen for lavere luftmotstand. I Norge leveres bilen standard med takrails og du kan laste hele 80 kilo over hodet når du skal på ferie. Med batteriet fordelt under hele bunnplata er vektfordelinga tatt bra vare på.   Foto: Bjørn Tore Ness

Alt er der du forventer at det skal være.

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – De siste dagene har det tatt helt av, sier daglig leder Bjørn Engen hos Peter Brauten AS, som sier interessen for bilen bare har økt etter at de fikk den i hus.