Namdal bilskade hedret for godt resultat

Namdal bilskade vokser mest på leiebil

Namdal bilskade blir lagt merke til langt utafor Namdalen for veksten de har hatt på leiebil de siste tre årene.

Best i landet: Hertz bilutleie i Namsos og Rørvik er en del av virksomheten til Namdal bilskade AS. Daglig leder Trond Grannes (til høyre) og Fredrik Nyström er stolte av at bedriften er den lisenstakeren i Hertz-systemet som har vokst mest de siste tre årene.   Foto: Bjørn Tore Ness

Alle som jobber med bilutleie hos oss er utpregede ja-mennesker.

Trond Grannes
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er en honnør til alle i selskapet. Vi er selvsagt glade for utmerkelsen, samtidig betyr det at kundene får enda høyere forventninger, noe som er en hyggelig utfordring, sier daglig leder Trond Grannes i Namdal bilskade AS.