– Det finnes så mange muligheter i sentrum

Julemarked, helårsbruk av Havnegata som gågate, restauranter og innbydende butikkvinduer. Det er noe av det Ida Arntzen hos frisørsalongen Chill ønsker seg av sentrumsgatene i Namsos.

Ida Arntzen hos frisørsalongen Chill i Havnegata ønsker seg ei gågate som blir brukt hele året og en restaurant i bygget som før huset Danske Bank. Flytt pekeren fra side til side for å se tegninga og slik det ser ut på samme sted i dag. Foto: Jonas Olsen. Tegning: Knut Høihjelle.

Gjøre litt mer ut av det enn å henge opp julelys over vegen.

Ida Arntzen, Chill
NAMDALSAVISA

NAMSOS: En dag i uka framover vil vi i NA gi folk i Namsos fritt spillerom til å komme med sine forslag til hvordan de vil at Namsos sentrum skal se ut. Enten det er større vyer for framtida, eller små konkrete tiltak som restauranter eller kafeer. Ida Arntzen er daglig leder hos frisørsalongen Chill i Havnegata. Hun savner en mer synlig kobling mellom bygatene og den nye festplassen.