– Overrasket over at reisende fortsatt opplever problemer

REAGERER: Sigrid Mære Aaring skulle ta buss til Namsos fra togstasjonen på Steinkjer sist søndag. Men på grunn av forsinkelser hadde bussen dratt. – Skal vi finne oss i å bli behandlet på denne måten? spør hun.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I september stilte Steinar Aspli (Sp) spørsmål til fylkesordføreren om utfordringene knyttet til korrespondanse mellom buss og tog på Steinkjer stasjon. Fylkespolitikeren er derfor overrasket over at det fortsatt oppstår problemer slik som omtalt i NA torsdag.


Bussen til Namsos hadde gått da Sigrid kom på togstasjonen i Steinkjer. Hun reagerer på behandlinga

– Det er hårreisende at det skal være sånn

Sigrid Fløan Mære Aaring er fortørnet og mener kollektivreisende nord i fylket blir stemoderlig behandlet.

 

– I mitt spørsmål pekte jeg på nettopp de problemene som Mære Aaring tok opp. Jeg fikk til svar at rutinene var innskjerpet og at bussen ville vente på toget. Overgangstida mellom toget og bussen er utvidet fra fire til ni minutter, samtidig ble det opplyst at bussen skulle vente på forsinket tog. Jeg er derfor overrasket over at reisende fortsatt opplever problemer. Alt er tydeligvis ikke på plass, sier Aspli.