Skamik når stadig bedre resultater

Over en mill. tonn laks er mekanisk avluset siden oppstarten i 2014

Mer enn en million tonn laks er mekanisk avluset av Skamik siden starten i 2014. Den nyeste versjonen har svært oppløftende resultater.

Samspill: Helge Brenderyen (SkaMik AS), Stig-Nidar Selvåg (Lerøy Midt AS) og Georg Nesset (Moen Marin AS) var blant havbrukerne som delte erfaringer og resultater da Moen Marin inviterte til SkaMik-seminar på Værnes.  Foto: Moen Marin AS

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Moen Marin AS inviterte nylig til et seminar for å utveksle erfaringer med bruk av Skamik. Så langt har blant annet Lerøy Midt, Ellingsen Seafood, Sinkeberg-Hansen, Alsaker Fjordbruk, Refsnes Laks og Brønnbåt Nord tatt i bruk siste SkaMik-versjon, Skamik 1,5. Etter avlusning av mer enn 50.000 tonn laks, er tilbakemeldingene svært oppløftende.