Korps og lillebror hyller musikken og de falne

Frode Viken og Harry Aleksandersen, som begge gikk bort i år, har betydd mye for musikk-livet i Namsos. Nå skal de hylles av byens musikkorps og lillebror Frank.

NY UTFORDRING: Namsos musikkorps var nylig i aksjon i konserten «Let it swing» på Kulturhuset i Namsos. 4 november står de på samme scene – denne gang med et helt nytt repertoar. Låter fra namsosartister, og hva som har inspirert dem, er temaet i konserten «Hjerte til hjerte».   Foto: Runar Moen

Når vi snakker om musikk og artister fra Namsos er Frode en av de mest markante vi har.

TOR HALVARD NILSEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Søndag 4. november er det klart for «Hjerte til hjerte» på Kulturhuset i Namsos. På scenen står Namsos musikkorps og Frank Aleksandersen, som skal spille musikk som har inspirert namsosartister opp gjennom tidene.