Heftig ski-krangel får konsekvenser

Granamo trekker seg fra kretsstyret etter klagebrev

Jan Erik Granamo går ut av styret i Nord-Trøndelag Skikrets. Årsaken er reaksjoner på hans opptreden under et opphetet langrennsmøte i mai.

REAGERER MED Å TREKKE SEG: Ringreven Jan Erik Granamo trekker seg fra styret i Nord-Trøndelag Skikrets etter at 11 personer i brevs form reagerer på «medlemmer fra skistyret» sin oppførsel i et møte i mai. Avsenderne mener skistyrets representanter viste mangel på folkeskikk og overhøvlet langrennskomiteen. – Jeg var tydelig, men ikke ufin. Det blir umulig å være tillitsvalgt dersom en ikke kan ta opp ting. Det må være åpenhet, sier Granamo.  Foto: Marius Langfjord, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

STEINKJER: – Jeg kan ikke akseptere innholdet i brevet som er sendt og tar støyten. Selv føler jeg at det jeg sa på møtet var langt innafor både regelverk og det som bør kunne sies i en slik sammenheng. Jeg var tydelig, men ikke ufin. Det blir umulig å være tillitsvalgt dersom en ikke kan ta opp ting. Det må være åpenhet. Hvis folk ikke tåler å høre sannheten må de finne en annen tillitsvalgt, sier Granamo om beslutningen.