Første kvinne i redaktørstolen

Lillian Lyngstad er tilsatt som ny redaktør i Ytringen Avis.

Ny redaktør: Lillian Lyngstad.  Foto: Ytringen

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Hun blir dermed den første kvinnen som inntar denne stillinga i avisas 36-årige historie.

Lyngstad startet i avisa i 1994 og har jobbet der siden. I mange av årene har hun fungert som leder for redaksjonen ved ferier og lignende, og Lyngstad har den siste måneden vært konstituert som redaktør etter at tidligere redaktør Morten Wengstad gikk av. Han skal begynne i ny jobb som kommunikasjons- og omdømmerådgiver i nye Nærøysund kommune.

– Jeg ser fram til å starte for fullt i jobben. Jeg har lært mye av både den avtroppende redaktøren og tidligere redaktører. Ytringen vil være gjenkjennelig også videre, samtidig som vi skal videreutvikle avisa, sier Lillian Lyngstad i ei pressemelding.