Sådde tvil om etterlatte har krav på erstatning/oppreisning

Kommunen avviste alle påstander

Høyt konfliktnivå, dårlig arbeidsmiljø, varsling mot varsler med påstått gjengjeldelse fra kommunen. Dette er noen få av temaene som ble belyst i retten første dag.

MÅ SVARE FOR PÅSTANDER: Familien, representert ved advokat Kari Breirem, mener en kvinne tok sitt eget liv som følge av hvordan hun ble behandlet av sin arbeidsgiver Namsos kommune. Advokat Arne Haugland avviser alle påstander på vegne av kommunen, hvor spesialrådgiver Morten Sommer møter som kommunens representant i saken. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg føler en lettelse over at saken endelig skal bli offentlig belyst, sa Idar Buknotten. Han representerer familien i saken der Namsos kommune er stevnet for å ha brutt forbudet i arbeidsmiljøloven om gjengjeldelse mot en varsler.